Manchester Unitedi asenduspealik tüüris tiimi play-off'i, ent jääb ilmselt ikka kohast ilma

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Michael Carricku peatreeneridebüüt Manchester Unitedis oli võidukas.
Michael Carricku peatreeneridebüüt Manchester Unitedis oli võidukas. Foto: PABLO MORANO/Reuters/Scanpix

Pühapäeval sai sule sappa Manchester Unitedi peatreener Ole Gunnar Solskjær, kuid tuleb välja, et kuulsa klubi etteotsa polegi nii lihtne uut pealikku leida. 

Kuulujuttudest on läbi käinud paljud kandidaadid, ent kõlakatest kaugemale polegi jõutud. Meistrite liiga alagrupiturniiri eelviimases voorus täitis peatreeneri kohustusi senine abiline Michael Carrick. Ja klubi legend sai tööga tegelikult hästi hakkama, sest United võitis 2:0 Villarreali ning kindlustas koha 16 parema hulgas.

«Viimased päevad on olnud kõigile rasked. Tundub, et peame selle võidu Ole Gunnarile pühendama,» sõnas Carrick pärast mängu. «Meil oli kindel ülesanne, mille pidime täitma. Olen väga õnnelik, et kõik läks plaanipäraselt.»

Nii mõnedki jalgpallispetsialistid on juba öelnud, et vähemalt hooaja lõpuni võiks Carrick jääda ametisse. Unitedi juhid soovivad minna aga teist teed. Kuigi mitmed treenerid, eesotsas Zinedine Zidane ja Mauricio Pochettinoga pole tööst huvitatud, jätkuvad otsingud. Praegu räägitakse aastatel 2017–2020 Barcelonat tüürinud Ernesto Valverdest.

Klubi etteotsa soovitakse leida kogenud tegija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles