M-Spordi boss Soome rallitalendist: oleksime rumalad, kui teda ei kaaluks

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Richard Millener.
Richard Millener. Foto: Facebook @MSportLtd

Siiani Hyundai noortetiimi kuulunud soomlasel Jari Huttunenil õnnestus möödunud nädalavahetusel enda oskust näidata ka M-Spordile, kui ta ohjas Monza MM-etapile Ford Fiesta Rally2 masinat.   

Sealjuures tegi Huttunen seda ka võrdlemisi hästi: WRC2 sarjas talle keegi vastu ei saanud ning Rally2 autode konkurentsis platseerus esimest korda Fordi roolis istunud soomlane viiendaks. 

Ka M-Spordi inimesed jäid Huttuneni esitusega rahule. «Ta istus uude autosse kõigest ühe testipäeva pealt. Sealjuures sadas testipäeval ka vihma, siin aga mitte. Ta ei tahtnud teha vigu, kuid tõestas ikkagi, milleks on võimeline. Jaril õnnestus kohati isegi Andreas [Mikkelseni] ja Nikolai [Grjaziniga] sama kiire olla,» tunnustas tiimipealik Richard Millener soomlast. 

«Usun, et see oli väga positiivne tulemus, kuna tema jaoks oli see uus auto. Ta teab ka ise, et on võimeline enamaks, kuid Jari tõestas meile, et ta on väga võimekas sõitja,» jätkas kaheaastase pausi järel taas klassivõidu üle rõõmustada saanud Millener usutluses rallit.fi-le ning lisas, et sooviks WRC2-klassis hooaja lõikes kolmandaks tulnud Huttuneni ka järgmisel aastal M-Spordi ridades näha. 

«Meil tuleb kindlasti kaaluda, mida meil õnnestuks temaga järgmisel aastal teha. Oleks täielik rumalus seda mitte teha,» lausus Millener, kes avaldas hiljuti, et M-Sport tahab Monte Carlos välja tulla nelja autoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles