Saksamaa eest säranud korvpallur: Eesti oli meist lihtsalt üle

Karl Mihkel Eller
Copy
Christian Sengfelder (viskel).
Christian Sengfelder (viskel). Foto: fiba.basketball

Neljapäeval korvpalli MM-valiksarjas Eestile kaotanud Saksamaa koondise üks liidreid Christian Sengfelder tõdes, et kuigi eestlaste vastu tehti head kaitsetööd, siis ei suudetud sülle langenud võimalusi ära kasutada ning nii libiseski võit käest.

Võõrustajate eest säranud ja 21 punkti visanud Sengfelder tunnistas, et Eesti oli eile lihtsalt parem meeskond. «Me andsime ära liiga palju kaugviskeid. Sundisime eestlasi pallikaotustele, kuid ei suutnud sellest tekkinud võimalusi ise ära kasutada. Eesti oli meist lihtsalt üle, polegi rohkem midagi öelda,» ütles 26-aastane Bambergi Brose mängumees mängujärgsel pressikonverentsil.

Eesti koondis tegi eilses kohtumises 20 pallikaotust, kuid sellest hoolimata suudeti võtta 69:66 võit. «Me oleme lihtsalt väga pettunud,» lisas 1000 pealtvaataja ees 21 punkti visanud tsenter Sengfelder.

Saksamaa kohtub pühapäeval võõrsil Poolaga ning pärast kaotusega alanud MM-valiksarja on see nende jaoks väga tähtis mäng. Eesti võõrustab pühapäeval teises alagrupimängus Iisraeli.

Saksamaa peatreener Gordon Herbert võttis kaotusmängus kogu vastutuse enda õlule. «Olime teatud piirini kaitses head, andsime neile liiga palju kolmepunktiviskeid. Rünnakul jäime hätta visetel ja söötude andmisega,» ütles kanadalasest juhendaja pressikonverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles