Auhinnagalal kuuendaks jäänud Ronaldo vihapurse korraldajale: need valed on vastuvõetamatud

Karl Mihkel Eller
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Francisco Seco/AP/Scanpix

Esmaspäeva õhtul Pariisis toimunud Ballon d’Ori auhinnagalal valiti seitsmendat korda maailma parimaks jalgpalluriks Lionel Messi. Kuuendaks jäänud Cristiano Ronaldo oli kahtlemata tulemuses pettunud ja valas oma viha välja ürituse korraldaja Pascal Ferré'i peale.

36-aastasel Ronaldol on nüüd kaks Ballon d’Ori auhinda vähem kui Messil, kuid mitte sellepärast ei olnud portugallane pahur. Ta oli tige, sest ajakirja France Football peatoimetaja Ferré ütles intervjuus New York Timesile, et Ronaldo lõpetab oma karjääri ainult siis, kui tal on rohkem Kuldse Palli auhindasid kui Messil. «Ma tean, sest ta ütles mulle nii,» avaldas Ferré.

Ronaldo sõnul ei vasta see tõele ning tema sõnul oli tegemist Ferré järjekordse valega: «Ja täna valetas ta jälle. Ta põhjendas minu puudumist väidetava karantiiniga, mida pole olnud.»

Ronaldo oli prantslase väljaütlemistes selgelt nördinud ning süüdistas teda laimamises. «Pascal Ferré valetas. Ta kasutas minu nime, et reklaamida oma väljaannet. On vastuvõetamatu, et sellise maineka auhinna andmise eest vastutav isik niimoodi valetab. See on lugupidamatu kellegi vastu, kes on alati austanud France Footballi ja Ballon d'Ori,» kirjutas Ronaldo Instagramis.

Veel enne tänavuse aasta Kuldse Palli võitja selgumist avaldatud postituses kirjutas Ronaldo, et hoolimata tulemusest õnnitleb ta kõiki võitjaid ja on ausa mängu poolt. «Ma teen seda, sest ma pole kunagi kellegi vastu. Võidan alati iseendale ja klubidele, mida esindan. Ma võidan enda ja nende jaoks, kes mind armastavad. Ma ei võida kellegi vastu,» lisas Ronaldo.

Portugali koondise kapteni esmaspäeva hilisõhtul tehtud Instagrami postitust oli teisipäeva hommikuks «meeldivaks» märgitud üheksa miljonit korda.

v

Viimase 10 aasta Ballon d'Ori võitjad:

2021: Lionel Messi

2020: Ei valitud

2019: Lionel Messi

2018: Luka Modric

2017: Cristiano Ronaldo

2016: Cristiano Ronaldo

2015: Lionel Messi

2014: Cristiano Ronaldo

2013: Cristino Ronaldo

2012: Lionel Messi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles