Mees, kes rääkis Adamo lahkumisest eile: ta läheb F1-sarja

Postimees Sport
Copy
Andrea Adamo.
Andrea Adamo. Foto: Romain Thuillier/Hyundai Motorsport / Romain Thuillier

Hyundai teatas täna, et nende WRC-talli pealik Andrea Adamo lahkub ametist. Üks Soome žurnalist rääkis sellest aga juba eile.

Tegemist on Miika Wuorelaga, kes tituleerib end sotsiaalmeedias vabakutseliseks ajakirjanikuks ning on näiteks välja andnud ralliajakirja Penkalla. Ta kuulub rallimaailma ilmselt kuulsaima mänedžeri Timo Jouhki tiimi, seega on tegemist mehega, kel paistab autorallis toimuvas käpp sees olevat.

Kuigi kahe hooaja vahel on Wuorela sotsiaalmeedias välja tulnud mitme spekulatsiooniga, läks üks neist Adamo lahkumise näol täppi. 

Eile avaldas ralliportaal DirtFish oma staarajakirjaniku David Evansi kolumni, mis lahkas, millist mõju võib Hyundai uue hooaja ettevalmistusele avaldada Thierry Neuville'i hiljutine õudne avarii.

Wuorela kirjutas Twitteris postituse kommentaariumisse: «Õnnetusel on mõned positiivsed küljed: auto ei maandunud voolavasse jõkke katuse peal ning hübriidajam ei näidanud punast tuld. See on tiimile raske olukord ning see on isegi hästi öeldud. Mitte aga Adamole, sest tema on liikumas F1-sarja.»

Wuorelalt küsiti, millisesse vormel 1 tiimi, mispeale vastas soomlane, et sinna, kus on Itaalia auto. Olenevalt, kuidas olukorrale peale vaadata, jätab see järgmised valikud: Ferrari (Itaalia autobränd, kelle baas on Itaalias), Alfa Romeo (Itaalia autobränd) või AlphaTauri (tiim baseerub Itaalias).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles