Madridi Real on püha viha täis: Benfica asemel tuleb hoopis võõrustada Lionel Messit ja PSGd

Karl-Joosep Küngas
Copy
Lionel Messi asub taas Madridi Reali väravat ohustama.
Lionel Messi asub taas Madridi Reali väravat ohustama. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Meistrite liigas toimus täna kaheksandikfinaalide loosimine. Seejuures toimus loosimine kaks korda, kuna esialgu tekkis äpardus, mis sundis kõike uuesti tegema.

Kui esialgu oli kõige rohkem kõneainet pakkunud vastasseis Manchester United – Pariisi Saint Germain, siis nüüd on olukord hoopis teine. PSG sõidab hoopis külla Madridi Realile, kes pidi esialgu võõrustama Portugali tippklubi Benficat.

Seejuures lootis Reali president Florentino Perez, et kordusloosimine jätkuks sealt, kus esimese juures viga tekkis. See jätnuks Reali vastaseks ikkagi Benfica, kellega peaks olema oluliselt kergem mängida kui Prantsusmaa suurklubi PSGga.

UEFA seda aga ei kaalunudki ning kõike tehti otsast peale. Kordusloosimise kasuks otsustati üldse pärast seda, kui Madridi Atletico protesti sisse andis. Nemad loositi esialgu kokku Müncheni Bayerniga.

Uued kaheksandikfinaali paarid

Salzburg RB – Müncheni Bayern
Lissaboni Sporting – Manchester City
Lissaboni Benfica – Amsterdami Ajax
Londoni Chelsea – LOSC Lille (ainus paar, kes loositi kokku ka esimesel korral)
Madridi Atletico -– Manchester United
Villareal – Torino Juventus
Milano Inter – Liverpool
Pariisi Saint-Germain – Madridi Real

Kaheksandikfinaalide avamängud peetakse veebruari kolmandal ja neljandal nädalal (kuupäevad: 15.–16., ja 22.–23.02) ning korduskohtumised vastavalt kaks nädalat hiljem ehk 8.–9. ja 15.–6. märtsil.

Veerandfinaalidega tehakse algust 5. aprillil, poolfinaalidega 26. aprillil ja finaal peetakse 28. mail Venemaal Peterburis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles