Hirmus! Rootsi koondist kandnud teraslind tegi keset lendu toimunud infarkti tõttu hädamaandumise (2)

Postimees Sport
Copy
Rootsi jäähoki noortekoondis. Foto on illustratiivne.
Rootsi jäähoki noortekoondis. Foto on illustratiivne. Foto: JASON FRANSON/The Canadian Press via AP/Scanpix

Kanadas toimunud juunioride jäähoki MM lõppes koroonaviirusest tulenenud ohtude tõttu enneaegselt. Kui mõned Venemaa ja Tšehhi hokinoored tarvitasid liialt vägijooke ja ei suutnud tagasilennul viisakalt käituda, siis Rootsi koondis elas kodumaale reisimisel üle ärevad hetked.

Kanadast teekonda Rootsi alustanud hokikoondis lendas tavapärase liinilennuga, kuid ootamatult tuli Islandil teha hädamaandumine, sest seiskus ühe reisija süda.

Rootsi koondise pardal olemisest oli palju abi, sest meeskonna arst Ryan Allenby alustas koheselt reisija elustamisega. «Me ei tea, kuidas selle inimesi olukord on praegu, aga loodame, et kõik läks hästi,» ütles koondise ründaja Isak Rosen Aftonbladetile, vahendas Iltalehti.

18-aastane Rosen tunnustas meeskonna arsti. «Ryan tegi imelist tööd. See oli dramaatiline olukord. Kui nüüd tagantjärele mõelda, siis suudad asju panna perspektiivi.»

Turniir lõppes ootamatult ning see jättis halva maigu kõigile mängijatele. «Valmistusime mänguks USAga, kuid siis kõik tühistati. See oli löök näkku. Uut aastat võtsime vastu Arlanda lennujaama hotellis,» meenutas noorründaja.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles