Hamilton keeldub FIA presidendiga suhtlemast

Karl Mihkel Eller
Copy
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: ANTONIN VINCENT via www.imago-images.de/SCANPIX

Rahvusvahelise autoliidu (FIA) uus president Mohammed ben Sulayem avaldas värskes intervjuus, et vormel 1 hooaja viimasel etapil napilt kaheksandast MM-tiitlist ilma jäänud Lewis Hamilton ei ole tema kirjadele vastanud.

Dramaatiliselt F1-sarja tiitli kaotanud Hamilton ei osalenud FIA auhinnagalal, kuigi reegleid järgides pidanuks inglane seal kohal olema. FIA presidendiks saanud ben Sulayem on lubanud, et olukord võetakse luubi alla.

Dakari rallil ajakirjanikega suhelnud ben Sulayem kinnitas, et on britiga suhelnud, kuid tema kirjutadele pole vastatud. «Saatsin talle kirju, vastab tõele, kuid arvan, et ta pole veel sada protsenti valmis (kirjadele vastama – toim) ja ma saan temast aru, kuid on reeglid, mida peavad austama kõik sõitjad, ta eiras neid,» rääkis FIA president Hispaania väljaandele Marca.

Ta lisas, et ei saa olla sõitjat või meeskonda, kes oleks FIAst ülim. «Kuid ma ei saa talle hinnangut anda, kuni mul pole kogu infot ning minu prioriteet on süveneda sellesse, mis leidis aset Abu Dhabis. Lõpuks oleme kõik inimesed, stress ja pinged olid omal kohal, arvan, et lõpuks kõik laabub,» leidis ben Sulayem positiivse noodi.

Ka ei usu ta, et Hamilton võiks karjääri lõpetada, millest kuulujutuveskid aasta viimastel nädalatel osavalt jahvatasid. «Ei, ma ei usu neid jutte. Ta pole ju ise kommentaare jaganud ning ei saa võtta tõsiselt seda, mis teised tema kohta ütlevad. Usun, et meil tuleb põnev F1 hooaeg,» ennustas ben Sulayem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles