Skandaalne Djokovic võttis lõpuks ka ise sõna

Postimees Sport
Copy
Novak Djokovic ühel Belgradi tänava seinal.
Novak Djokovic ühel Belgradi tänava seinal. Foto: DARKO VOJINOVIC/AP/Scanpix

Viimased kolm päeva on tennisemaailmas peamiselt räägitud vaid Novak Djokovicist ning lähiajal ta rambivalgusest ilmselt ka ei pääse. 

Kogu teema keerleb selle ümber, kas maailma edetabeli esinumber osaleb 17. jaanuaril algavatel Austraalia lahtistele või mitte. Igasuguste vaktsiinide vastane serblane maandus kolmapäeval Melbourne'is lootusega, et eriluba, mis aitaks ta koroonaviiruse vastase kaitsesüstita riiki, kehtib. Must-valgelt kirjas olnud põhjendused polnud aga piisavad. 

Nõnda suunatigi Djokovic karantiinihotelli, kus muuhulgas siblivad ringi prussakad ning pakutav toit võib hallitada. Seal veedab tennisestaar oma päevad tõenäoliselt vähemalt esmaspäevani, mil peetakse saatuslik kohtuistung. 

20-kordse suure slämmi turniiri võitjal leidub nii vastaseid, aga ka tuliseid toetajaid. Poolehoidajad on plakatitega tänavale tulnud Serbias, aga ka Austraalias, kus fännid teevad parajalt möllu ka eelnimetatud hotelli ees. 

Kui seni olid Djokovici kaitseks välja astunud tema pereliikmed ja mõned kolleegid, siis nüüd esines väikese avaldusega ka esireket ise. Tõsi, kommentaar oli lühike ja triviaalne.

«Tänan kõiki inimesi üle maailma, kes mind endiselt toetavad. Tunnen seda ja olen väga tänulik,» kirjutas Djokovic Instagramis. 

Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles