Hamilton selgitas, miks kadus kui tina tuhka

Karl Mihkel Eller
Copy
Lewis Hamilton (paremal).
Lewis Hamilton (paremal). Foto: NOUSHAD THEKKAYIL/EPA/SCANPIX

Lewis Hamilton tuli Mercedese F1 meeskonna uue vormeli esitluse ajal esimest korda üle pika aja avalikkuse ette. Ta rääkis, et tal olid pärast eelmise hooaja MM-tiitli kaotamist rasked ajad. Kui temalt uuriti karjääri võimaliku lõpetamise kohta, siis manas ta näole naeratuse ja lausus, et pole kunagi öelnud, et võiks F1st loobuda.

«Ma pole kunagi öelnud, et lahkun,» ütles 37-aastane seitsmekordne maailmameister Silverstones toimunud meediaüritusel, vahendas Kronen Zeitung.

Hamilton pidi eelmise hooaja viimasel etapil Abu Dhabis tunnistama Max Verstappeni (Red Bull) paremust, kui hollandlane möödus temast viimasel ringil.

«Pidin tegema sammu tagasi,» põhjendas Hamilton, miks ta nädalate kaupa avalikkusega ei suhelnud ning oli tavapäratult vaikne sotsiaalmeedias. «Minu ümber oli perekond, see oli suurepärane aeg.»

Mercedese tiimipealik Toto Wolff avaldas heameelt, et Rahvusvaheline autoliit (FIA) tegi pärast Abu Dhabi võistlust lõpuks järeldused ning senine F1 võistluste juht Michael Masi tagandati oma ametist

«Oli väga julgustav näha, et midagi võeti ette. See oli õige samm,» ütles Wolff, vihjates sellele, et neljapäeval tagandas FIA Masi, kelle otsused viisid Abu Dhabi võistluse nii kaugele, et Verstappenil tekkis reaalne võimalus võita esimene MM-tiitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles