Kaks aastat tagasi karjääri lõpetanud Jürgen Zopp tõttab Eestile appi

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Raul Mee

4. ja 5. märtsil lähevad Davis Cup II grupi play-off kohtumises omavahel vastamisi Eesti ja Okeaania väikesaared ning meie eest astub väljakule ka 2020. aasta detsembris tipptennise jätnud Jürgen Zopp. 

Eesti kapteni – nõnda kutsutakse Davis Cupil treenerit – Ekke Tiidemanni otsusel esindavad Eestit viis tennisisti: Vladimir Ivanov (ATP 1004.), Kenneth Raisma (1133.), Kristjan Tamm (1146.), Mark Lajal (1228.) ja tunamullu tipptennisega lõpparve teinud Zopp (795.).

Esialgselt olid kandidaatide nimekirjas ka Danill Glinka (1005.) ja Mattias Siimar (1203.). Kui Siimaril ei olnud võimalik Eestisse seekord tulla, siis Glinkat vaevavad väikesed tervisehädad, vahendab tennisnet.ee

Kuigi Zopp profituuril enam kaasa ei tee, siis klubitennist Soomes ta ikkagi mängib. Seega ei ole võistlemine talle praegu võõras ning ta oli lahkelt nõus tugevdama meeskonda. Eesti esireketi staatus on talle säilinud suuresti tänu koroonapandeemiale, mistõttu vanade punktide perioodi pikendati

Okeaania väikesaarte koondises on Colin Sinclair (ATP 667., Põhja-Mariaanid), Clement Mainguy (Vanuatu), Matthew Stubbings (Paapua Uus-Guinea), Matavao Fanguna (Tonga) ja Brett Baudinet (Cooki saared), kapten Rob Krause (Fidži).

Tondi Forus tennisekeskuses toimuv võistlus algab reedel kell 17 (kaks üksikmängu) ning jätkub laupäeval kella 13st (paarismäng ja kaks üksikmängu). 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles