Uue partneriga Kontaveit paarismängus võidurõõmu ei tundnud

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Rob Prange/Dppi

Kui üksikmängus pole Anett Kontaveit veel Indian Wellsi tenniseturniiril väljakule tulnud – see juhtub kas laupäeva hilisõhtul või pühapäeva varahommikul – siis paarismängus on eestlanna võistlus juba lõppenud. 

Sel korral koos Venemaal sündinud, ent 2018. aastast Kasahstani esindava Jelena Rõbakinaga koos mänginud Kontaveidil tuli paarismängu avaringis tunnistada USA duo Sofia Kenin – Alison Riske 7:6(9) 6:2 paremust. Kohtumine kestis tund ja 44 minutit.

Üksikmängu silmas pidades siit mingeid järeldusi teha ei maksa. Esiteks pole Rõbakina näol tegemist eestlanna tavapärase partneriga – üldjuhul on ta mänginud koos venelanna Daria Kasatkinaga – ning teiseks polnud Kontaveit vahepeal pool aastat üldse paarismängus väljakule tulnud.

Viimati tegi ta seda mullu oktoobris, kui Indian Wellsi turniir oli Covid-ist tulenevalt lükatud aasta teise poolde. Sellise tiheduse puhul mingit edu paarismängus aga oodata ei maksa, selle ütles mullu välja ka Kontaveit ise. 

«Ma ei tunne ennast väljakul mugavalt paarismängus. Kui sellega pidevalt tegeleda, siis saaks seda paremaks, aga nii pole see eriti edutoov, kui üks turniir mängida ja teine mitte,» lausus ta eelmise aasta Madridi WTA-turniiril

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles