Selgus Kontaveidi vastane Miami tenniseturniiril

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Anett Kontaveit (vasakul) ja Ann Li karikat jagamas.
Anett Kontaveit (vasakul) ja Ann Li karikat jagamas. Foto: WTA

Kui Kaia Kanepi astus kõrgetasemelisel Miami tenniseturniiril väljakule juba eile, kui sai Belgiat esindavalt Marina Zanevskalt loobumisvõidu, siis meie esireket Anett Kontaveit (WTA 7.) oli tänu asetusele avaringist vabastatud. 

Teises ringis astub eestlannale aga vastu ameeriklanna Ann Li (WTA 65.), kes oli avaringis kaks tundi ja 20 minutit kestnud kohtumises 2:6, 6:3, 6:4 üle Egiptuse esindajast Mayar Sherifist (WTA 73.).

Varem pole Li ja Kontaveit omavahel vastamisi läinud, kuid ühe korra on nad olnud sellele väga lähedal. Nimelt pidanuks nad kohtuma mullu veebruaris Austraalia lahtiste eelturniiri ehk Grampians Trophy finaalis, kuid korraldajad otsustasid selle ajapuudusel mängimata jätta ning kuulutada valgepallurid ühisteks võitjateks. 

Eesti ja USA tennisist tulid ka pärast oma poolfinaale sümboolselt väljakule, et jagatud karikat koos esitleda:

Kontaveit ütles pärast ärajäänud finaali: «Muidugi tahtnuks mängida, aga mis seal ikka. Hooaega oli igal juhul tore alustada mingisugusegi karikaga. Ja Li oli ka väljakul väga vahva. See oli ilus moment.»

Naastes Miami turniiri juurde, siis kuna teise päeva ajakava veel väljas pole, ei oska me öelda, millal Kontaveit ja Li omavahel vastamisi lähevad. Samamoodi on veel lahtine Kaia Kanepi (WTA 61.) ja Sara Sorribes Tormo (WTA 35.) matši toimumisaeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles