Ronaldolt obaduse saanud autistlik poiss ei taha vutistaarist midagi kuulda

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Darren Staples via www.imago-images.de/Scanpix

Läbi aegade üks paremaid jalgpallureid, Manchester Unitedis leiba teeniv Cristiano Ronaldo sattus skandaali, mis jätab temast väga halva mulje.

Sündmused hargnesid laupäeval, mil United kaotas võõral väljakul Inglismaa kõrgliigas viimaste sekka kuuluvale Evertonile. Matši järel riietusruumidesse liikudes lõi Ronaldo ühel fännil telefoni käest katki. Hiljem selgus, et tegemist oli 14-aastase autisti Jake'iga.

«Imeline mäng lõppes minu ja poja jaoks politseis. Ma ei suuda uskuda, et Ronaldo lõi Jake’ilt telefoni käest. Olen šokis, et professionaalne jalgpallur võib niimoodi last rünnata. Kui kellelgi on vahejuhtumist videoid, siis palun saatke need mulle. Need jalgpallurid on pätid! Ta on ju isa. Kuidas ta end tunneks, kui keegi tema lapsele nii teeks,» kirjutas ohvri ema Sarah Kelly, kes jagas pilte katkisest telefonist ja obadusest sinika saanud poja käest.

Järgmisel päeval vabandas Ronaldo sotsiaalmeedias. Kannatada saanud poisi ema see aga ei veennud. Veidi hiljem tuli kõne ka klubilt, kes pakkusid võimalust külastada Unitedi kodumängu ning vutistaariga kohtuda.

«United käsitles juhtunut halvasti ja tegi asja hullemaks,» ütles Kelly portaalile Liverpool Echo. «Kui meid tänaval keegi ründaks ja kutsuks seejärel õhtusöögile, siis me kindlasti ei läheks. Kas me peaks seda tegema lihtsalt sellepärast, et ta on Cristiano Ronaldo? Nagu me võlgneks talle teene.»

Ta jätkas: «Ütlesime pakkumisest Unitedit külastada kenasti ära, sest Jake ei taha sinna minna. Ta ei taha Ronaldot näha, ta tegi selle päris selgeks. Need pole minu, vaid mu poja sõnad. Lõpuks loeb tema tahtmine.»

Kelly lisas, et juhtunu läks tema pojale väga hinge. «See mõjutas teda rohkem kui mind, nii et lasin tal otsustada. Ta ei taha Unitedi võistkonda külastada ega Ronaldot näha.»

Endiselt käib ka politseiuurimine, Ronaldo rünnaku osas kogutakse tõendeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles