Kahekordse olümpiavõitja abikaasa kurdab, et Aerofloti äriklassis ei pakuta piisavalt head šampanjat (3)

Postimees Sport
Copy
Aerofloti stjuardess. Foto on illustratiivne.
Aerofloti stjuardess. Foto on illustratiivne. Foto: PASCAL ROSSIGNOL/REUTERS/Scanpix

Samal ajal, kui Venemaa sõdurid tapavad Ukrainas rahulikke elanikke, kurdab iluuisutaar Jevgeni Pljuštšenko abikaasa Jana Rudkovskaja luksuskaupade puudumise üle. Näiteks häirib teda, et ta ei saa soetada Chaneli käekotti ning et Aerofloti äriklassi joogivalik on kokku kuivanud.

Luksusliku elustiiliga harjunud naine avaldas muuhulgas, et ta ei saanud osta Chaneli uut käekotti lääne poolt kehtestatud sanktsioonide tõttu. «Olen Chanelis pettunud. Olen investeerinud palju raha nende ainulaadsetesse toodetesse. Tunnen Chaneli omanikku isiklikult. Olen kurb ja tunnen end väga solvununa,» kurtis Rudkovskaja Telegramis.

Asi on aga läinud veelgi hullemaks. Rudkovskaja arvates ei pakuta Aerofloti lendudel äriklassis enam piisavalt head šampanjat. «Äriklassis pakutakse nüüd Prantsuse Piper-Heidsiecki asemel Abrau-Dursot ja Chivas Regal viski asemel odavat Dewar's White Labelit. Lennufirma selgitab asja tarneraskustega,» kurtis Rudkovskaja.

Naine kahetseb, et prantsuse šampanjatootjad on venelased maha jätnud. «Me peame nüüd elama uues reaalsuses,» jätkas Rudkovskaja. Samuti paneb ta oma jälgijatel s

Jevgeni Pljuštšenko (vasakul) ja Jana Rudkovskaja.
Jevgeni Pljuštšenko (vasakul) ja Jana Rudkovskaja. Foto: @rudkovskayaofficial/Instagram

üdamele, et nad varuksid veinikeldritesse kvaliteetseid jooke, kuna peagi on Prantsuse šampanjat raske kuskilt saada.

Kahekordne iluuisutamise olümpiavõitja Pljuštšenko ja tema abikaasa on tugevalt toetanud Vladimir Putinit ja Venemaa sõjategevust Ukrainas. Hiljuti korraldas 39-aastane ekssportlane Donetskis iluuisusõu, kuhu olid kohale kutsutud mitmed Venemaa ja Valgevene kuulsad uisutajad. Erinevate meediakanalite andmetel kujunes sõust aga korralik farss.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles