Südameprobleemide tõttu armastatud ala jätma pidanud vutitäht proovib kätt uues ametis, eemal jalgpallist

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Sergio Agüero.
Sergio Agüero. Foto: Javier Lizon

Mullu detsembris südameprobleemide tõttu jalgpallurikarjäärile joone alla tõmmanud Sergio Agüero on viimaks leidnud endale uue töö, mil pole vuttmänguga hämmastaval kombel mingit seost. 

Nimelt lõi kauane Manchester City esiründaja käed Disney'ga, kelle heaks ta hakkab edaspidi sisu looma.

Mida see täpselt endast kujutama hakkab, pole veel teada, kuid huvilistel tasub erinevates ühismeedia kanalites Disney+, Star+ ja ESPNi kanaleid jälgima hakata.  

Videokaamera ees olemine ja rahvaga suhtlemine pole detsembris lõplikult putsad varna riputanud Agüero jaoks midagi uut, sest pärast karjääri lõpetamist ongi ta peamiselt elatist teeninud videomänge stream'ides. 

Jalgpalliväljakul käis Agüero viimati 30. oktoobril kohtumises Alavesiga, kui Argentina ründetuus 41. minutil pingile vahetati. Põhjuseks siis rinnus olev valu, mistõttu läkski mees erinevatele uuringutele, kus tema südameprobleemid avastati. 

Agüero suurimad saavutused tulid Inglismaal, kus ta tõusis Manchester City ajaloo suurimaks väravakütiks. Tema arvele jäi Citys 390 kohtumisega 260 väravat. Argentina koondist jõudis mees esindada 101 korda ning lüüa 42 väravat. Ta võitis Argentinaga olümpiakulla ja korra ka Lõuna-Ameerika meistrivõistlused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles