City kavatseb Haalandist teha Premier League'i palgakuninga

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Erling Braut Haaland on nõutud mees.
Erling Braut Haaland on nõutud mees. Foto: Martin Meissner

Üha enam briti väljaandeid kirjutab, et Manchester City jalgpalliklubi on valmis aktiveerima Erling Braut Haalandi lepingus oleva väljaostuklausli ning tegema norralasest Inglismaa kõrgliiga enim tasustatud mängija. 

Haalandit seob Dortmundi Borussiaga küll kehtiv kontraht, kuid potentsiaalsetel kosilastel on võimalik norralane sellest 76 miljoni euro eest välja osta. 

Ainult sellest Haalandi endale saamiseks mõistagi ei piisaks, vaid ka ründetuus ise peaks üleminekule heakskiidu andma. Selle murekärbse loodab City maha lüüa rahapatakaga: nimelt on nad valmis norralasest tegema Premier League'i enimtasustatud mängija ehk talle pakutaks enam kui 600 000 eurot suurust nädalapalka. Kuluaaride sahistatakse sealjuures, et käed löödaks viieks aastaks!

Varasemalt on väljaanne The Telegraph kirjutanud, et Inglismaa kõrgliiga kõrgeimapalgaliseim mängija on Cristiano Ronaldo, kelle nädalane teenistusleht jääb 654 000 eurot kanti. Selles arvestuses järgenvad portugallasele Manchester City staar Kevin De Bruyne (450 000 eurot nädalas) ja Unitedi väravavaht David de Gea (437 000 eurot nädalas).

Kõik need summad kahvatuvad aga selle kõrval, mis potsatab iganädalaselt Lionel Messi pangakontole. Nimelt teenib argentiinlane Pariisi Saint-Germaini ridades ühe seitsmepäevaku ees ligikaudu 1,17 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles