Koerad puresid Vene sportlase surnuks

Postimees Sport
Copy
Saksa lambakoer. Foto on illustratiivne.
Saksa lambakoer. Foto on illustratiivne. Foto: Liis Treimann

Venemaal Sotši äärelinnas suri Venemaa noorte meistrivõistluste ajal 12-aastane maletüdruk, teatas Venemaa maleföderatsioon.

Postimees kirjutas paar päeva tagasi, et noore maletaja surm peatas Venemaal meistrivõistlused, kuid nüüd on selgemaks saanud kurva sündmuse taust.

Noor sportlane Polina Kunikova oli pärit Saratovist ning oli Sotši tulnud just meistrivõistluste ajaks. Võistlusest vabal ajal sattus ta piirkonnas uitama, kohaliku meedia andmetel ronis ta üle aia suletud territooriumile, mida valvasid koerad. Tüdruku surnukeha leidis umbes tund aega hiljem mees, kes tuli koeri söötma.

«Venemaa maleföderatsioon avaldab sügavat kaastunnet perekonnale ja kõigile võistlusel osalejatele. Teeme koostööd õiguskaitseorganitega ning ootame tragöödia põhjalikku ja objektiivset uurimist,» seisis organisatsiooni avalduses. Sotšis toimunud noorte meistrivõistlused jäeti sündmuse tõttu pooleli.

Sündmustest levib ka alternatiivne versioon. 12-aastane Kunikova tuli Sotši koos emaga, kuid võistlusest vabal ajal läks ta ema loal üksi jalutama. Ta nägi aia taga kutsikaid ja läks neid kaisutama, kuid äkitselt ründas nende ema, Saksa lambakoer tüdrukut ja pures ta surnuks. Mööduja leidis tema surnukeha tund aega hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles