WTA 2. number rääkis ukrainlannale udujuttu (1)

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Hispaania tennisist Paula Badosa.
Hispaania tennisist Paula Badosa. Foto: David Fernandez/EPA/Scanpix

Ukraina tennisist Marta Kostjuk (WTA 60.) tahtis koos Paula Badosaga (WTA 2.) osaleda paarismängus, kuid nagu praeguseks ilmne, siis hispaanlanna mitte.

Kostjuk rääkis praegu Madridis toimuval kõrgetasemelisel WTA-turniiril, et kohtus Badosaga esimest korda märtsi alguses USAs Indian Wellsis. «Ta tuli mu juurde ja küsis, kuidas mul läheb ja kas mu perega on kõik korras,» kruttis ukrainlanna ajaratast tagasi.

«Hiljem küsisin, kas ta tahaks minuga paarismängus mängida, sest arvasin, et võiksime koos olla edukad,» jätkas Kostjuk. «Ta ütles, et üritame mängida Madridis, ehkki tegelikult ei mängi ta paarismängu üldse.

Siis nägin, et ta osales nii Miamis kui ka Stuttgartis paarismängus Arõna Sabalenkaga (WTA 4.). See üllatas mind väga. Mõistsin, et ma ei küsi talt enam koos paarismängu mängimise kohta.»

Ka Madridis müttas Badosa koos Sabalenkaga. Avaringis kaotati 1:6, 4:6 ameeriklannadele Coco Gauffile ja Jessica Pegulale, kellest viimane kohtub täna üksikmängu teises ringis Kaia Kanepiga.

Muide, Badosalt küsiti Madridis arvamust Wimbledoni otsuse kohta, mille järgi pole Venemaa ja Valgevene tennistid hooaja kolmandale suure slämmi turniirile oodatud. Hispaanlanna sõnul pole ta sellega nõus, sest sport ja poliitika peaksid olema lahus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles