Kas Ibrahimovic lõpetab karjääri? Rootslastel on teised andmed

Postimees Sport
Copy
Zlatan Ibrahimovic (vasakul) MM-valiksarja play-offis Poola vastu.
Zlatan Ibrahimovic (vasakul) MM-valiksarja play-offis Poola vastu. Foto: Mikolaj Barbanell/SOPA Images via ZUMA Press Wire/Scanpix

Rootsi vutistaar Zlatan Ibrahimovic on pärast vigastuspausi tagasi väljakul, kuid hoolimata sellest käivad spekulatsioonid, et 40-aastase AC Milani ründaja võib karjäärile juba kevadel joone alla tõmmata. Rootsi koondise peatreener Stefan Pettersson ütles aga, et rahvuskoondis on vanameistrile pannud suvisteks Rahvuste liiga mängudeks suured lootused.

Itaalia meedias kirjutati, et jalgpallitäht Zlatan Ibrahimovic võib suvel karjääri lõpetada ning võtta üle eelmisel nädalal surnud staaragendi Mino Raiola töö. Tegelikult on ründelegendi vaevanud ka vigastus, mistõttu pole ta alates jaanuarist 90 minutit järjest palliplatsil viibinud.

Rootsi koondise peatreener Pettersson aga andis mõista, et nemad on Ibrahimoviciga koondiseplaanides arvestanud. «Loodame väga, et ta on terve ja motiveeritud ning saab meid aidata, kui aeg käes,» ütles juhendaja.

Küsimusele spekulatsioonide kohta ütles Pettersson, et pole nendeks midagi kuulnud. «Ta ise on öelnud, et tema otsustab, millal lõpetab. Jääb vaid loota, et ta püsib terve.»

Rootsi jäi küll välja sügisel toimuvalt jalgpalli MM-finaalturniirilt, kuid juunis peetakse Rahvuste liiga raames neli kohtumist, vastasteks on Sloveenia (võõrsil), Serbia (kodus) ja Norra (võõrsil ja kodus).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles