Biatlonitäht vastuolulise venelanna kõnest: see oli lihtsalt jäle (1)

Karl Mihkel Eller
Copy
Vetle Sjåstad Christiansen Otepää MK-etapil.
Vetle Sjåstad Christiansen Otepää MK-etapil. Foto: Tairo Lutter

Norra laskesuusataja Vetle Sjåstad Christiansen võttis sõna paar nädalat tagasi Vladimir Putinile kaitsekõne pidanud Venemaa suusataja Veronika Stepanova vastu. Norralase hinnangul oli venelanna käitumine lihtsalt jäle.

«Ma kuulnud ühestki laskesuusatajast, kes oleks koos temaga seal haukunud. Ma ei tea, kas nad on seal vabatahtlikult või manavad ette võltsnaeratuse. Kunagi ei tea, millised tagajärjed ootavad neid, kes sellistel üritustel ei osale.

Kas neil lubatakse üldse kunagi suusatada? Aga see kõik näeb muidugi väga kole välja. Eriti alustades kõnest, mida Stepanova pidas. See ei olnud hea. See oli lihtsalt jäle,» ütles Christiansen Dagbladetile.

21-aastane Stepanova kuulus Pekingi olümpial Venemaa murdmaasuusatajate kuldsesse teatenaiskonda ning rahvusvahelises meedias tekitas furoori tema kõne Kremlis toimunud olümplaste vastuvõtul.

«Minu silmis on Venemaa muutunud taas tugevaks, uhkeks ja edukaks. See ei meeldi kõigile maailmas, kuid see on ilmne. Me oleme õigel teel ja võidame kindlasti, nagu võitsime olümpiamängudel,» viitas Stepanova sõjale Ukrainas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles