Ajupestud kahekordse olümpiavõitja abikaasa pilkab sanktsioone: kannan korraga Chaneli ja Diori!

Postimees Sport
Copy
Jevgeni Pljuštšenko (vasakul) ja Jana Rudkovskaja.
Jevgeni Pljuštšenko (vasakul) ja Jana Rudkovskaja. Foto: @rudkovskayaofficial/Instagram

Iluuisutaar Jevgeni Pljuštšenko abikaasa Jana Rudkovskaja armastab elada luksuslikku elu ning tundub, et Venemaale seatud sanktsioonid tema elu väga ei piira. Rudkovskaja eputas maailmakuulsa kaubamärgi luksusliku kleidiga, kuigi bränd piiras oma toodete müüki Venemaal.

Samal ajal, kui Venemaa sõdurid saadavad Ukrainas rahulike elanike vastu korda julmusi, toetab Rudkovskaja järjekindlalt oma presidenti Vladimir Putinit. Isegi armastatud luksusbrändide sanktsioonid ei muutnud tema mõtteviisi.

«Kannan korraga Chaneli ja Diori. Varem oli see täiesti mõeldamatu, aga nüüd on see võimalik,» uhkustas ta videoga Instagramis.

Üritus leidis aset viietärnihotellis Ritz-Carlton, mis asub otse Moskva kesklinnas, mitte kaugel Punasest väljakust.

Algul oli tegemist Venemaa popstaari Filip Kirkorovi suurejoonelise kontserdiga, mis jätkus tema ulatusliku moekollektsiooni esitlusega. Kõik lõppes hiiglasliku pidusöögi ja sellele järgnenud peoga kuni hommikutundideni. Tundub, et Vene koorekiht ei lase sõjal oma lõbu rikkuda.

Peaaegu kuu tagasi kurtis kahekordse olümpiavõitja Pljuštšenko abikaasa, et ta ei saa soetada Chaneli käekotti ning et Aerofloti äriklassi joogivalik on kokku kuivanud. «Olen Chanelis pettunud. Olen investeerinud palju raha nende ainulaadsetesse toodetesse. Tunnen Chaneli omanikku isiklikult. Olen kurb ja tunnen end väga solvununa,» kurtis Rudkovskaja Telegramis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles