Ussõki leer poksiässa kaotatud kilodest: rakettide eest varjudes pole sul aega nälga tunda (1)

Postimees Sport
Copy
Kiievi linnapea Volodõmõr Klõtško (vasakul) ja Oleksandr Ussõk.
Kiievi linnapea Volodõmõr Klõtško (vasakul) ja Oleksandr Ussõk. Foto: AFP/SCANPIX

Ukraina poksitäht Oleksandr Ussõk astub veidi enam kui kahe kuu pärast ringi Anthony Joshua vastu. Paljudes on tekitanud muret Ussõki vorm. Mees viibis Ukraina armees ja sõdis Venemaa sissetungijate vastu, kuid nüüd tuleb välja, et mees pidi sõjas nälga tundma.

«Kui istud keldris, kuna kuuled õhurünnakuhoiatust raketirünnaku ohu kohta, ei tunne sa nälga,» rääkis Ussõki mänedžer Oleksandr Krasjuk, mis poksimeister on kaalust alla võtnud.

«Enamikul varjendis olnud inimestest on samad sümptomid. Jah, me oleme palju kaalust alla võtnud. Olime stressis. See on sellel perioodil normaalne. Inimpsühholoogia on väga keeruline,» lisas ta.

Ussõk on küll kaalu kaotanud, kuid Krasjuk ei usu, et see mõjutaks poksija vormi. «Ettevalmistus tuleb läbi raske töö treeninglaagris. Tema laager algas aprilli alguses, seega läheb tal hästi. Ta on väga motiveeritud,» rääkis mänedžer BoxingScene’ile.

Mainekas ajakiri The Ring seadis rivvi poksijad üle kogu maailma ning seda olenemata kaaluklassist. Ussõk tõusis selles arvestuses esikohale ning temast sai üldse esimene raskekaalupoksija, kes sellise tiitli viimase 30 aasta jooksul teeninud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles