Legendaarne autobränd pani Kontaveidiga leivad ühte kappi

Postimees Sport
Copy
Anett Kontaveidist sai Eestis Porsche esindusnägu.
Anett Kontaveidist sai Eestis Porsche esindusnägu. Foto: Marko Lõhmus

Kui sel nädalavahetusel sai naiste tennise maailma teine reket Anett Kontaveit kogeda Hyundai WRC-auto võimu, siis iga päev naudib ta hoopiski Porsche rõõme. 

Miks? Sest Anett Kontaveit ja Porsche sõlmisid hiljuti koostöölepingu, mille alusel sai maailma teisest reketist Saksa brändi partner Eestis. Porsche Eesti jaoks on tegemist esimese selletaolise koostööprojektiga.

Porsche Eesti esindaja, Auto 100 juhatuse liikme Jussi Pärnpuu sõnul on Porsche globaalselt tennisevaldkonda toetanud juba aastakümneid, mistõttu oli partnerlus Anetiga kohalikul tasandil ka ettevõtte jaoks loomulik samm. Anett Kontaveit saab Porsche Eestilt oma kasutusse Porsche Panamera, mille tagatiival olev sõnapaar «Perfect match» sümboliseerib nii tennise kõrgliigat kui ka kahe valdkonna – mootorispordi ja tennise – omavahelist sobivust.

«Porsche on ametlik tennise partner olnud juba üle 40 aasta. Meil on hea meel, et saame läbi sõlmitud koostöö neid kahte spordiala – mootorisporti ja tennist – tugevamalt siduda ka Eestis,» lausus Pärnpuu. «Nii nagu ringrajal, pead ka tennises olema kiire, täpne, aimama ette vastaste manöövreid ja pidevalt treenima, et olla esireas. Kõik see nõuab suurt pingutust, ettevalmistustööd ja meeletut logistikat erinevate riikide ja tenniseväljakute vahel, mistõttu on meil siiralt hea meel, et saame anda panuse Aneti tennisekarjääri toetamisse,» sõnas Pärnpuu.

Anett Kontaveit lisas, et Porsche bränd on teda paelunud läbi kogu tennisekarjääri. «Porsche Tennis Grand Prix on tennisistide seas üks populaarsemaid ja olulisemaid võistlusseeriaid, mille ajalugu ulatub juba 40 aasta taha. Olen imetlenud Porsche järjepidevust tennise toetamisel ja mul on siiralt hea meel, et ka minul isiklikult õnnestub selle brändiga Eestis koostööd teha,» lausus Kontaveit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles