BLOGI Levadia küll kaotas, kuid pöörased lõpuminutid jätsid neile kordusmänguks võimaluse

Postimees Sport
Copy
Tallinna FCI Levadia mängijad.
Tallinna FCI Levadia mängijad. Foto: Eero Vabamägi

Valitseval Eesti jalgpallimeistril Tallinna FCI Levadial tuli Konverentsiliiga teise eelringi avamängus tunnistada küll Malta tšempioni FC Hiberniansi paremust, kuid lõpuminutitega välja võideldud 2:3 kaotus jätab neile kordusmänguks siiski teatud võimalused. 

«Arvestades seda, mis juhtus esimesel poolajal, siis olen rahul, et meil on kodus võimalus edasipääsule mängida,» sõnas Levadia peatreener Ivan Stojkovic pärast kohtumist portaalile Soccernet.ee, kuid võttis avapoolaja fopaa eest vastutuse täielikult enda peale. 

«Nad said mängu enda kätte ja neil oli meie kaitsetaktika tõttu väga palju ruumi – üritasime nende käigud keskelt kinni panna, kuid nad leidsid ruumi äärtel. Teine poolaeg oli palju parem. Muutsime taktikat, mäng ei olnud enam nende käes ja nad ei saanud nii palju löögile. Suutsime mängu paremini kontrollida ja meil oli parem energia.»

Kohtumise käekäiguga on võimalik tutvuda allolevas blogiaknas. Väravad ning nende kirjeldused on eraldi välja toodud võtmesündmustena.

Enne kohtumist: 

Valitseva meistrina sai Levadia oma euroteekonda alustada küll Meistrite liigast, kuid selle eel-eelringis tuli vastu võtta nukker, 1:6 kaotus Islandi meeskonnalt Reykjaviki Vikingurilt

Pärast seda pudeneti Konverentsiliigasse, kus neile tuleb vastu Eesti klubidele varasemalt tuttav Hibernians. Mullu madistasid maltalased mäletatavasti FC Floraga, kuid kaotasid kahe mängu kokkuvõttes koguni 0:5. Hooajal 2017/18 ristati piigid Infonetiga, keda omakorda kokkuvõttes 3:0 võideti. 

Kui Levadia läheb euromängule vastu 3:0 võidu pealt – nädalavahetusel alistati Tartu Tammeka – siis Hibernians saabki võistlusmänge praegu eurosarjas, kuna Malta tšempionaat pole veel alanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles