Cristiano Ronaldo osas läks liikvele järjekordne pöörane kuulujutt, mis sel korral puudutab tema väikemeest (1)

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Instagram @cristiano

Näib, et ei möödu päevagi, kui maailma meedias ei avaldataks Cristiano Ronaldo kohta mõnda kuulujuttu. Kui viimasel ajal on need keskendunud põhiliselt jalgpalluri uue võimaliku koduklubi peale, siis viimane kõlakas räägib hoopiski portugallase väikemehest.

Nimelt kirjutab Hispaania väljaanne La Razon, et Ronaldo on lasknud endale allapoole vööd Botoxit süsita, et tema väikemees veidi priskem välja näeks.

Nende sõnul võib üks täitesüst suguelundi kuni 2,5 sentimeetri võrra jämedamaks muuta ning selle mõju kestab üldjuhul kaks aastat. Kuigi meetod ei anna alati garanteeritud tulemusi, on selle plussideks tõsiasi, et seda on võimalik ümberpöörata ning asjaolu, et protseduuriga ei kaasne mingeid õmblusi. La Razoni sõnul on see iluprotseduur eriti populaarne pornonäitlejate seas.

Kui uskuda eksperte, siis pole Botox, kui selline, Ronaldo jaoks uus avastus ning tema näost on võimalik täitesüstide kohta juba ammu erinevaid vihjeid saada. Portugallane ise seda mõistagi kinnitanud pole, nagu ka erinevaid iluoperatsioone. 

Pilte võrreldes on seesama La Razon välja toonud, et Ronaldo on ilmselt käinud ninaoperatsioonil, lasknud korrigeerida oma hambumust ning sättinud ka kulme. Juventuses viibides ringlesid ka jutud spetsiaalse rasvaimu kohta, et tema kõhulihased veelgi paremini esile tuleksid, ent seegi pole ametlikku kinnitust leitnud. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles