VIDEO ⟩ Karma!? Tänakut valetamises süüdistanud Neuville sõitis kraavi ja katkestas liidrikohalt (3)

Kristofer Seema
, Suvereporter
Copy
Thierry Neuville ja tema kaardilugeja Martijn Wydaeghe pärast avariid 15. kiiruskatsel.
Thierry Neuville ja tema kaardilugeja Martijn Wydaeghe pärast avariid 15. kiiruskatsel. Foto: ewrc.com

Belgia rallil liidrikohta hoidnud Thierry Neuville tegi 15. kiiruskatsel suure avarii, mille tõttu pidi ta tänase päeva katkestama.

Koduteedel kihutav Neuville kaldus vasakkurvis teelt välja, ning jäi kraavi kinni. Pealtvaatajad suutsid ta auto teele tagasi lükata, ent kahjud olid nii suured, et võistlust polnud võimalik jätkata.

Hyundai tiimibossi Julien Moncet sõnul oli belglase õnnetus suur löök kogu tiimile.

«Ekipaažile ja kogu tiimile suur pettumus, oleme väga löödud. Raske on sõnu leida. Hoiame küll endiselt liidrikohta, mis on hea, ent tahtsime enamat. Olen alati ettevaatlik, sest ralli lõppebki alles siis, kui see tõesti lõppeb. Pole enne finišit mõtet spekuleerida tiimikäskluste ja muu sellise ümber,» arutles nukker Moncet.

Muide, laupäevasel lõunapausil süüdistas Neuville tiimikaaslast Tänakut vassimises, sest eestlane kurtis, et tema Hyundai masinal on tehnilised probleemid. Kas karma püüdis belglase kinni? Eks selle üle saab igaüks ise otsustada.

Neuville hoidis enne 15. kiiruskatset Ott Tänaku ees 17,2 sekundilist edu. Nüüd tõusis ralli liidriks eestlane. Elfyn Evans jääb Tänakust maha 6,3 sekundiga.

Täna on veel sõita üks kiiruskatse, mis algab Eesti aja järgi kell 18.55.

Video õnnetusest:

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles