Inglismaa meedia: Ronaldo võib viimasel tunnil ikkagi Chelseaga liituda

Karl Mihkel Eller
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Paul Terry/Sportimage/Cal Sport Media/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Manchester Unitedi ründaja Cristiano Ronaldo ootab viimast üleminekupäeva hinge kinni hoides. Portugali koondise kapten võib viimasel tunnil liituda Londoni Chelseaga ning üritab ära hoida liikumist Itaaliasse, sealsesse Napoli klubisse.

Chelsea oli selle suve alguses tihedalt seotud Ronaldoga, kuid peatreener Thomas Tuchel tõmbas potentsiaalsele tehingule pidurit, kuna ta ei uskunud, et Ronaldo sobiks tema meeskonda.

37-aastane portugallane püüab aga takistada võimalikku liitumist Napoliga ja loodab, et Chelsea helistab viimasel hetkel agent Jorge Mendesele, et soetada tema mängijaõigused.

Samas, Tuchel võib olla pehmenenud, sest Barcelona mängumehe Pierre-Emerick Aubameyangi diilist pole seni asja saanud. Oma osa võis mängida relvastatud röövlite tungimine mängija koju, kes murdsid tal lõualuu, mis jätab ta Hispaania meedia teatel vähemalt kuuks väljakult eemale. Vigastus muudab ründetuusa ülemineku veelgi ebatõenäolisemaks.

Kui Aubameyangi tehing ei õnnestu, pööravad nad pilgud taas Ronaldo poole, seda arvab allikatele tuginedes Football London. Viimase liigamängu järel ütles Unitedi peatreener Erik ten Hag, et loodab Ronaldo jätkamisele nende ridades.

«Mängisime temaga. Seega tahame, et ta jääks. Ma vähemalt loodan nii,» ütles ten Hag pärast mängu. United võttis eelmisel nädalal alles teise võidu, kui alistas Southamptoni 1:0. Ronaldo alustas kohtumist pigil ning sai väljakule, kui mängida jäi vaid 22 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles