Korvpalli EM on alanud! Kodustatud ameeriklane vedas Hispaania kindla võiduni

Christopher Krutto
Copy
Lorenzo Brown.
Lorenzo Brown. Foto: Oscar J. Barroso/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Täna algas korvpalli EM, mille avamängus kohtusid Hispaania ja Bulgaaria koondised. Viimati 2015. aastal Euroopa meistriteks kroonitud hispaanlased kuuluvad taaskord favoriitide sekka ja turniiri alustati veenva võiduga.

Hispaania pani oma paremuse maksma kiirelt ning juba avaveerandi lõpuks juhiti 28:17. Poolajaks kasvatati eduseis juba 22 punkti peale.

Kuna mäng oli sisuliselt esimese poolajaga tehtud, siis teisel poolajal võeti kaitses rahulikumalt ja lasti ka Bulgaaria mängu tagasi, kuid vahet suudeti sellest hoolimata suurendada. Kohtumise lõpunumbriteks jäid 114:87.

Hispaanlaste mänguvedurit vedas kodustatud ameeriklasest mängujuht Lorenzo Brown, kes sai kirja 17 punkti ja viis resultatiivset söötu. Lisaks jäi tema nimele veel kolm vaheltlõiget. 16 silmaga toetas teda Willy Hernangomez.

Üleplatsimeheks kerkis Bulgaaria ääremängija Aleksandar Vezenkov, kelle arvele jäi lausa 26 punkti. Lisaks sellele tõi ta ka 11 lauapalli ja sai kirja kohtumise parima kasuteguri näitaja (32).

Hispaania ja Bulgaaria kuuluvad A-alagruppi Montenegro, Gruusia, Belgia ja Türgiga, kes seni veel pole ühtegi kohtumist pidanud.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles