Tänak avaldas Hyundai bossile muljet

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Julien Moncet.
Julien Moncet. Foto: Sander Ilvest

Hyundai jaoks on Kreeka MM-ralli laupäevane võistluspäev olnud väga hea: Thierry Neuville tõusis liidriks, Ott Tänak kolmandaks.

Neuville'i edu lähima jälitaja Esapekka Lappi ees on 31 sekundit ning kuigi see näib turvaline, on sõita veel piisavalt palju ja Kreeka raske ralli, mistõttu ei saa belglane end üleliia mugavalt tunda. Tänak kaotab tiimikaaslasele 32,3 sekundit.

Hyundai ajutine tiimipealik Julien Moncet:ütles All-Live'ile, et hommik oli Hyundai jaoks väga hea. «Eile polnud me oma 4.-5.-6. kohtadega väga rahul, aga teadsime, et stardijärjekorra tõttu ootab täna ees teistsugune päev. Kui eilne möödus murevabalt, siis täna tabasid konkurente probleemid. Meie oleme aga kohal ja seda headel kohtadel,» viitas ta eeskätt liidri Sébastien Loebi katkestamisele pärast kaheksandat katset.

Selle sama katse võitis Tänak. «Ta surus tegelikult juba eile õhtul meeletult. Teamegi ju, et ta on väga kiire, aga see oli muljet avaldav! Peame nüüd tema diferentsiaalimure lihtsalt üle vaatama, midagi täpsemat ma selle kohta öelda ei oska. Thierry osas... loodetavasti suudab ta eelmise ralli vigu nüüd liidrina vältida (muigab),» ütles Moncet, viidates Belgia MM-etapile, kus Neuville liidrikohalt avarii tõttu katkestas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles