VIDEO ⟩ Itaalia peatreener hüppas rõõmust Antetokounmpole sülle ja andis mängijatele võidupeoks oma krediitkaardi

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Gianmarco Pozzecco (pintsakus) oma hoolealuseid embamas.
Gianmarco Pozzecco (pintsakus) oma hoolealuseid embamas. Foto: Vid Ponikvar / Sportida/SIPA

Itaalia korvpallikoondis sai pühapäeval EMi kaheksandikfinaalis hakkama senise turniiri suurima üllatusega, kui lülitas 94:86 võiduga konkurentsist Serbia.

Itaalia koondise energiast pakatav peatreener Gianmarco Pozzecco ei hoidnud pärast võitu enda emotsioone tagasi ning kargas spordihoone koridorides sülle isegi Kreeka koondise tähele Giannis Antetokounmpole, kes valmistus parasjagu järgmiseks kaheksandikfinaaliks Tšehhi vastu.

 

Nagu saalist filmitud videod reedavad, polnud Kreeklaste superstaar ainus, kes peatreeneri embusesse jäi. 

«Me šokeerisime maailma!» karjus kolmandal veerandajal platsi kõrvalt eemaldatud ning seetõttu mängu lõppu tunnelist jälginud peatreener ajakirjanikele. «Tegime suurepärase võistkonna vastu täiesti imelise töö!»

«See on ilmselt parim mäng Itaalia korvpalli ajaloos. Teisele kohale platseerub 2004. aasta [olümpiamängude] poolfinaal (Leedu vastu, mille Itaalia võitis 100:91 – K.J.), kui mängisin ise Ateenas. Siiani on kõik seda kohtumist pidanud meie korvpalliajaloo parimaks, kuid tänane oli palju parem. Mängisime kogu südamest!» sõnas Pozzecco, kes andis mängijatele pärast mängu vaba voli ka südamest tähistada.

Nimelt andis ta mängijatele oma krediitkaardi. «Nad võivad teha ükskõik mida, et võitu tähistada. Selle peale nad juba ähvardasid mind, et ärgu ma neile vale PIN-koodi andku,» lõpetas juhendaja lõbusalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles