Järelvaadatav ⟩ Võru Barrus jäi koduväljakul alla lätlastele

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli meeste Balti liigas peetakse sel nädalavahetusel esimesed piirülesed kohtumised ning otsa tegid selles arvestuses lahti Võru Barrus VK ning RTU/Robežsardze/Jurmala. Võrus toimunud kohtumise võitis RTU/Robežsardze/Jurmala 3:1 (25:18, 25:17, 17:25, 27:25).

Enne mängu:

Tabeliliider on enne nädalavahetust Tartu Bigbank, kes alistas kolmapäevases põnevusmängus 3:1 teisel kohal paikneva Võru Barruse. Tartul on 7 ja Võrul 6 punkti, neil on ülejäänud meeskondadest ka mäng rohkem peetud. Kolmas on 3 punktiga Jekabpilsi Luši, neljas RTU/Robežsardze/Jūrmala 2 punktiga, viies samuti 2 punktiga Selver/TalTech, kuues Daugavpilsi Ülikool/Ezerzeme 1 punktiga ja seitsmes Pärnu Võrkpalliklubi, kel võiduarve avamata.

Balti liiga tabeliseis
Balti liiga tabeliseis Foto: Baltiliiga.ee

Võru Barruse peatreener Oliver Lüütsepp vaatas nädalavahetuse eel esmalt tagasi viimasele kaotusele Tartus. «Pärast kaotust on muidugi meel mõru, aga tegelikult tuleb meil hooaja algusega rahul olla. Tartu mängus olid mõned otsused, mille oleks tagantjärele tarkusega võinud teisiti teha, aga tegime nii ja seekord läks sedasi. Alustasime natuke liiga otsivalt ja pehmelt, teises geimis käskisin meestel agressiivsem olla ja tulimegi mängu tagasi,» sõnas juhendaja neljapäeval ning tõdes, et tol hetkel polnud ta RTU mänguks jõudnud veel valmistuda. 

«Selle vastase kohta on veel infot vähe ja ma ei hakka ka selle kohtumise eel mehi liigselt vastase infoga üle külvama. Seal on omajagu tundmatuid mehi ja tegu on üsna noore tiimiga. Keskendume rohkem oma asjadele, sest jõuame hooaja jooksul nendega veel kolm korda mängida,» lisas peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles