Lappi valas kuulujuttudele õli tulle ja pani oma Toyota müüki

Karl Mihkel Eller
Copy
Esapekka Lappi saab taas kaasa teha täishooaja.
Esapekka Lappi saab taas kaasa teha täishooaja. Foto: Toyota/McKlein

Kui veel nädal tagasi tundus, et Esapekka Lappi ainus variant WRC-karjääri jätkata on leping Toyotaga, siis pärast Ott Tänaku ja Hyundai teede lahkuminekut on olukord muutunud. Kolmapäeval kirjutas Soome meedia, et Hyundai on pakkunud soomlasele lepingut. Nüüd valas naljamehena tuntud Lappi ise kuulujuttudele õli tulle ja pani müüki oma Toyota GR Yarise.

Toyota meeskonnas seitse rallit kaasa teinud Lappi teatas juba varem, et on pidamas läbirääkimisi Toyotaga lepingu pikendamise osas. Tiimipealik Jari-Matti Latvala on andnud mõista, et Lappi võimalus saada uus leping on väga suur.

Eile teatas MTV, et Hyundai tegi Lappile pakkumise, ent pole teada, mida see sisaldas. Soomlane võis teenida Hyundaiga nii lepingu täishooaja kohta kui ka osalise koormusega.

Lappi lisas sel nädalal Nettiauto.com lehele kuulutuse, kus müüb 59 900 euroga vaid 2700 km sõitnud Toyota GR Yarist. Müügikuulutuse esimesel pildil on roolile asetatud Lappi nime kandvad kindad.

Esapekka Lappi Toyota GR Yarise müügikuulutus.
Esapekka Lappi Toyota GR Yarise müügikuulutus. Foto: nettiauto.com

Kuulutus jäi paljudele silma ning levis sotsiaalmeedias kulutulena. Kas tõesti on võimalik, et Lappi teeb garaažis ruumi uue tööandja ametiautole? Järeldus võib olla vale, kuid kuulutuse ajastus ei saaks olla parem.

Iltalehti püüdis Lappiga kuulutusega seoses ühendust saada, kuid rallisõitja ei soovinud praegu asja kommenteerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles