JÄRELVAADATAV ⟩ Selver/TalTech võttis Läti tiimi vastu maksimumi

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Balti liigas võitis Selver/TalTech tabeli lõppu jäävat Läti klubi Ezerzeme/DU-d 3:0 (25:22, 25:21, 25:20). Postimees näitas matši otseülekandes. 

Rünnakul väga ühtlaselt tegutsenud Tallinna klubi edukaimaks oli 9 punktiga (+9) Andri Aganits, 8 punkti (+2) lisas vigastatud Oliver Orava asemel täismängu kirja saanud noor Tristan Täht ja 7 punkti kanti nii Jan Markus Üpruse, sidemängija Leo Meyeri kui Eduards Stiegelise arvele. Vastaste edukaimaks kerkisid võrdselt 8 punkti toonud Antons Nazarovs ja Sandis Vilcans, kirjutas volley.ee.

Andres Toobali juhendatava Selver/TalTechi vastuvõtt oli 55% ning rünnak 39%, blokipunkte teeniti 11 ja servipunkte 2 (9 viga). Lätlaste vastuvõtt oli 38 ja rünnak 33%, blokipunkte saadi 7 ja servil ei löödud ühtegi ässa (eksiti 12 servil).

Enne mängu:

Selver/TalTechil on tabelis 15, Ezerzemel 6 punkti. Kuigi Läti klubi on võitnud seni vaid ühe matši, pusitakse kõvasti vastu. Lausa kolm mängu on kaotatatud 2:3.

Tallinna klubi juhendaja Andres Toobal peab mõnda aega hakkama saama ilma ühe liidri Oliver Oravata, kes vigastas viimases mängus hüppeliigest. «Temaga on seis hapu, hetkel ootab ta, et saaks MRTsse aja ja siis selgub täpsem seis, aga teda ei ole ilmselt pikemaks ajaks,» kommenteeris Toobal.

«Viimasest 2:3 kaotusest oleme üle saanud, eks mehed mõistsid mõni päev hiljem samuti, et pigem oli see Tartu vastu võidetud punkt. Tulime pärast ühe liidri kaotust raskest seisust välja ja noor Tristan Täht hoidis oma asjad ilusti korras. Muidugi on Oravat asendada raske, aga selline see olukord hetkel on, usun, et seetõttu suudavad mehed end rohkem kokku võtta.»

Läti klubide vastu ootab tõsine võitlus, usub juhendaja. «Saab näha, kuidas Daugavpils pikalt reisilt tuleb, see pole kõige mugavam. Nende koosseis on samuti üsna õhuke ja palju vangerdamisruumi neil pole, kui põhimehed peaks ebaõnnestuma. Jekabpils tundus eelmises omavahelises mängus mitte väga hea, ent samas alistasid nad RTU 3:0 ja see tähendab, et ju on nende mäng ebastabiilne. Midagi lihtsat ees ei oota ja peame uue olukorraga harjuma,» lisas Toobal.

Võrkpalli Balti liiga tabeliseis.
Võrkpalli Balti liiga tabeliseis. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles