Ronaldo hoiab vastsündinult surnud poja tuhka kodus isa kõrval

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Armando Franca/AP/Scanpix

Viimastel päevadel on palju kõneainet pakkunud Cristiano Ronaldo avameelne intervjuu Piers Morganile. Sportliku poole kõrval puudutatakse ka üht hoopis valusamat teemat.

Tänavu aprillis avaldas Ronaldo koos kihlatu Georgina Rodríguezega, et üks nende äsja sündinud kaksikutest ei pidanud vastu. Pisipoja surnukeha tuhastati.

«Poja tuhk on minuga, nagu mu isagi. Nad on minu majas. Tahan, et nii jääkski. Ma ei soovi nende tuhka ookeani või merre visata,» selgitas Ronaldo, kelle isa suri 17 aastat tagasi.

«Hoian nad enda lähedal. Poiss on mu isa kõrval. Mul on allkorrusel väike kirik, kabel. Minu poeg ja isa jäävad sinna.»

Vutitäht tunnistas, et poja surmast oli väga raske üle saada. Esialgu tõi päeva päikest vaid kaksikutest ellu jäänud tüdruk. «See oli nii raske. Ei tea, kas nutta või naeratada. Ei osanud kuidagi käituda,» oli Ronaldo pikalt suures segaduses.

«Ilmselt oli see pärast mu isa surma kõige hullem kogemus. Meil oli raske, sest me ei mõistnud, miks see meiega juhtus.»

Ta naasis üsna ruttu Manchester Unitedi eest vutiväljakule. See aitas leinast veidi paremini üle saada. 

«Jalgpall ei peatu. Meil oli palju mänge. Aga sellest hetkest ülesaamine oli mulle ja Georginale ilmselt elu raskeim hetk,» resümeeris Ronaldo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles