Hyundai tiimipealik nõelas taas: loodame, et tulevikus teevad kõik ainult oma tööd (2)

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Julien Moncet (vasakul) ja Ott Tänak.
Julien Moncet (vasakul) ja Ott Tänak. Foto: Hyundai Motorsport

Vaatamata järjekordsetele spekulatsioonidele pole Hyundai endiselt paika saanud täiskohaga tiimibossi.

Lõuna-Korea võistkond kuulutas reedel välja tuleva hooaja sõitjate koosseisu. Küll aga jagas uudise juurde kommentaare kohusetäitjana tiimipealiku rolli täitev Julien Moncet. Meenutame, et prantslane võttis Andrea Adamolt ameti üle juba 2021. aasta lõpus.

Eelmisel nädalal kirjutas ajaleht La Dernière Heure, et lõpuks on Hyundai õige mehe leidnud. Väidetavalt peaks rallitiimi bossiks saama vormel 1 taustaga Cyril Abiteboul.

Ent praegu on kõik vanaviisi. Värsksest DirtFishi intervjuust ei saanud tuleviku koha pealt just palju selgemaks.

«Ma ei tea, mis minust saab. Aga vaatamata tõusudele ja mõõnadele ning mõningatele vaidlustele nautisin seda rolli väga,» ütles Moncet. «Eks elu näitab, kas jään siia.»

Varem mootoriarenduse eest vastutanud prantslase jätkas: «See oli eelnevast väga erinev töö. Tegelikult visati mind vette igasuguse ettevalmistuseta. Pole raamatut, kus kirjutataks, kuidas see käib.

Andsime endast parima. Arvestades, et mõned rallid olid väga-väga rasked, ei andnud me kordagi alla. Olin õnnelik, et tiim oli konkurentsivõimeline ja saavutas häid tulemusi.»

Moncet kinnitab, et Hyundai viie etapivõiduga lõppenud hooajast jäävad rohkem meelde ilusad hetked. Tõsi, ta sai hooaja jooksul ka kõvasti kriitikat, eelkõige Ott Tänakult. See pole tiimipealiku kohusetäitjal siiani ununenud.

«Aasta olnuks ehk veel paremgi, kui ma saanuks kohati rohkem tuge. Aga see on juba teine teema,» alustas Moncet.

Ta lisas: «Oli suurepärane hooaeg. Olen rahul, et saime kõigi raskuste kiuste reele. Usun, et paremat tulemust polnud neis tingimustes võimalik teha. See näitab, et oleme tuleval hooajal tiitlinõudlejad. Loodetavasti liiguvad edaspidi [tiimis] kõik ühise eesmärgi suunas ning teevad ainult oma tööd.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles