PARC FERMÉ Näited, mis kinnitavad, et Tänak, Solberg ja Monster poleks üldse paha kooslus

Postimees Sport
Copy
Energiajoogifirma Monster on varasemalt õla alla pannud ka Petter Solbergi rallikrossitiimile. Ehk naastakse nüüd autorallisse, kus spekulatsioonide järgi toetatakse Ott Tänakut ja Oliver Solbergi.
Energiajoogifirma Monster on varasemalt õla alla pannud ka Petter Solbergi rallikrossitiimile. Ehk naastakse nüüd autorallisse, kus spekulatsioonide järgi toetatakse Ott Tänakut ja Oliver Solbergi. Foto: LOIC VENANCE/AFP/Scanpix

Postimehe rallisaade «Parc Fermé» keskendub sel nädalal kuulujutule, et energiajoogifirma Monster aitab Ott Tänakul ja Oliver Solbergil MM-sarjas jätkata.

Spekulatsiooni pusletükid paistavad sobivat ning «Parc Fermé» sukeldus lähiajalukku, et leida, kuidas on eratiimidel MM-sarjas läinud. Ja tõsi on see, et edukaid näiteid on mitmeid.

Üks nendest on Solbegi maailmameistrist isa Petter, kes jäi pärast Subaru rallipistiku seinast tõmbamist leivaisata. Norralane ei istunud käed rüpes, vaid nägi vaeva, otsis sponsoreid ja pani kokku võistkonna, kellega tuli 2010. aastal MM-sarja üldarvestuses kolmandaks.

Saate tegid Henry Lääne ja Karl Mihkel Eller. Head kuulamist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles