FOTO ⟩ Ennastohverdavalt mänginud USA vutikangelane vaatas MMi otsustavaid hetki haiglavoodist

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Vaid hetk pärast värava löömist põrkas Christian Pulisic kokku Iraania väravavahi Alireza Beiranvandiga.
Vaid hetk pärast värava löömist põrkas Christian Pulisic kokku Iraania väravavahi Alireza Beiranvandiga. Foto: Cao Can/Xinhua via ZUMA Press/Scanpix

Jalgpali MMi B-alagrupis jagus pinget viimaste sekunditeni. Lõpuks alistas USA raskuste kiuste Iraani 1:0 jagu ning pääses Inglismaa järel teisena play-off'i.

Jänkid pääsesid otsustavat matši 38. minutil Christian Pulisici väravast juhtima. Olukord püsis aga ärev, sest teises mängus rulli Inglismaa kindlalt üle Walesist. See tähendas, et Iraanile piisanuks alagrupi teiseks kohaks viigist.

USA kangelaseks tõusnud Pulisici ei saanudki aga otsustavatel hetkedel meeskonnaga olla. Väravaolukorras põrkas ta kokku Iraani puuriluku Alireza Beiranvandiga. Väike turgutamise järel proovis ründaja mängu jätkata, ent õige pea selgus, et vahetus on vältimatu.

Poolajapausil toimetati Pulisic kontrolliks haiglasse. Sealt jälgis ta ka matši otsustavaid hetki. Kohtumise järel edastas 24-aastane pallur sotsiaalmeedias ilusa sõnumi: «Olen oma kuttide üle nii paganama uhke. Olen laupäevaks valmis, ärge muretsege.»

Uuringud tuvastasid väikese vigastuse Pulisici vaagnapiirkonnas. Mure peaks kaduma mõne päevaga. See tähendab, et USA täht peaks laupäevases kaheksandikfinaalis Hollandi vastu platsile jooksma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles