Horvaatia legend soovis vaatamata kaotusele Messile finaaliks edu

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Luka Modric ja Lionel Messi pärast MMi poolfinaali.
Luka Modric ja Lionel Messi pärast MMi poolfinaali. Foto: IMAGO/Uwe Kraft/Scanpix

Horvaatia jalgpallikoondise liidermängija Luka Modric oli pärast poolfinaali kaotust Argentinale mõistagi pettunud, ent masti maha ei lasknud.

«Meie võit polnud ette nähtud. Argentiinlasi tuleb õnnitleda. Oleme kurvad ja tahtsime finaali jõuda. Aga kuulge, proovime taastuda ja kolmanda koha matši võita,» tõdes 37-aastane Modric pressikonverentsil.

Kogenud keskväljamaestro kritiseeris kohtunikke, ent jäi sealjuures viisakaks. «Meil läks hästi, kontrollisime mängu, aga meile andmata jäänud nurgalöök ja vastastele määratud penalti – millega ma pole nõus – muutsid kõike,» arutles Modric. «Aga pole midagi parata, peame eluga edasi minema.

Horvaatia ootab laupäevase kolmanda koha mängu vastast täna õhtul peetavast Prantsusmaa ja Maroko poolfinaalist. Modrici sõnutsi pole pronksimatš sugugi ebameeldiv kohustus. Vastupidi, koondise esindamine on tema jaoks alati nauditav.

«Oleme teinud suurepärase MMi, nüüd on kaalul pronksmedal. Peame hästi valmis olema, sest võime taas edukad olla,» märkis Modric.

Kuigi tema on lõviosa karjäärist leiba teeninud Madridi Realis ja Lionel Messi põlisrivaali Barcelona ridades, jagub ametivendade vahel kõvasti austust. «Loodan, et Messi tuleb maailmameistriks, sest ta on ajaloo parim mängija ja väärib seda,» tunnustas Modric.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles