VIDEO Cristiano Ronaldo jõulukink saabus koduhoovi pakituna ja neljal rattal

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldole kingitud Rolls Royce Phantom.
Cristiano Ronaldole kingitud Rolls Royce Phantom. Foto: @cristiano/Instagram

Portugali jalgpallur Cristiano Ronaldo tähistas jõule pere ringis oma Portugali villas. Elukaaslane Giorgina Rodríguez tegi talle väärtusliku kingi, kui hoovile veeres punase šleifiga ehitud Rolls-Royce.

Tundus, et veebruaris 38. sünnipäeva tähistav ründaja oli kingist üllatunud. Kuigi endisel Manchester Unitedi ründeässal on juba kaks Rolls-Royce’i, mille koguväärtus on üle miljoni euro, siis ei pidanud elukaaslane paljuks kinkida talle veel üht Inglismaa autofirma toodangut.

Eksperdid hindavad, et nüüd kingitud lahtikäiva katusega Rolls-Royce Phantomi väärtus on üle 280 000 euro. Paistab, et Ronaldole kingutus meeldis, sest Instagramis jagas ta videot viitega: «Aitäh, mu arm».

Ronaldo pere jõulude tähistamisest sai avalikkus aimu Rodríguezi Instagrami videost, kus oli näha nende jõululaud ning et lapsed said jõuluvanalt jalgrattaid ja ralli- ja ringraja arvutimängudeks mõeldud simulaatori.

Ronaldol ei paista kiiret pühade lõpetamisega, sest tal pole lepingut ühegi jalgpalliklubiga. Vutimaailma telgitagustega hästi kursis oleva Itaalia ajakirjaniku Fabrizio Romano sõnul on portugallane praegu n-ö ooterežiimil.

Tal on väga ahvatlev pakkumine Saudi Araabia klubist Al-Nassr, kes pakub talle kahe ja poole aastast lepingut, palganumbriga 200 miljonit eurot hooaja kohta. Siiski ootab Ronaldo pakkumist mõnelt Meistrite liigasse kuuluvalt klubilt. Kui seda ei tule, siis väidetavalt on portugallane nõus liituma Saudi Araabia klubiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles