Agressorriiki siirdunud endine Eesti koondise esikinnas näeb enda tulevikku Venemaal

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Sergei Lepmets 2019. aastal Eesti koondise väravavahina.
Sergei Lepmets 2019. aastal Eesti koondise väravavahina. Foto: Anatoliy Medved/Icon SMI via ZUMA Press/Scanpix

Eesti jalgpalliskeene on uue aasta esimeste päevadega rappunud rohkem kui mõne eelneva aastaga kokku. Kui esimene raputaja oli endiste ja praeguste koondislaste ühispilt Venemaa jalgpallikoondise peatreeneri Valeri Karpiniga, siis teine 12-kordse Eesti koondise internatsionaali Sergei Lepmetsa otsus siirduda meie idanaabrite juurde treeneriks. Eesti Jalgpalli Liidu arvates polnud Lepmetsa samm mõistlik, kuid alaliidul puuduvad hoovad, et otsusele mingilgi viisil reageerida.

Nimelt andis Nõmme Kalju spordidirektor Argo Arbeiter uue aasta kolmandal päeval Soccernet.ee-le teada, et nad otsivad klubisse uut väravavahtide treenerit, sest senine kollkiprite juhendaja Lepmets tegi lepingu Moskva Dünamo akadeemiaga ja läks Venemaale.

Dünamo klubi veebilehtedelt ja ühismeediast vastav uudis (veel) kinnitust ei leia, kuid Lepmetsa enda sotsiaalmeedia kontosid vaadates paistab, et säärane tööalane muutus on tõepoolest toimunud. Nimelt resideerib 35-aastane endine puurivaht praegu Veliki Novgorodis, kus treenib sealse spordiklubi Elektron – mis on Dünamo värske filiaal – kasvandikke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles