Tehingute virvarr NBAs: uue särgi tõmbavad selga nii Durant kui ka Westbrook

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kevin Durant (paremal) hakkab edaspidi kandma Phoenix Sunsi särki.
Kevin Durant (paremal) hakkab edaspidi kandma Phoenix Sunsi särki. Foto: Stephen Lew

Korvpalliliigas NBA on täna viimane päev, mil klubid saavad omavahel vahetustehinguid teha. See tõi mõistagi endaga kaasa korraliku virvarri.

Superstaaride liigutamise osas tegi otsa lahti Nets, kes saatis Kyrie Irvingu mõni päev tagasi Dallas Mavericksi. Nüüd otsustas Brooklyn paarduda ka oma teisest tähtmängijast Kevin Durantist, kes parseldati maha Phoenixile.

Neljakordse NBA parima skooriküti (ja temaga ühes liikunud T.J. Warreni) eest tuli Sunsil lauale vastu panna Mikal Bridges, Cam Johnson, Jae Crowder, neli draft'i avaringi valikut ning võimalus 2028. aastal draft'ivalikuid vahetada.

Teine suur nimi, kes kolmapäeva õhtul klubi vahetas, oli Russell Westbrook, kes liikus Jazzi ridadesse. Utah omakorda loovutas Mike Conley Minnesotale ning Timberwolves saatis D'Angelo Russelli tagasi mehe omal ajal draft'inud Lakersisse.

Et kolme meeskonna tehing ka finantsiliselt loogiline oleks, liikusid veel mitmed pusletükid. Lisaks Russellile sai Lakers veel Malik Beasley ja Jarred Vanderbilti, Timberwolves sai lisaks Conley'le veel Nickeil Alezander-Walkeri ja kolm tuleviku draft'i teise ringi valikut, Jazz sai lisaks Westbrookile veel Juan Toscano-Andersoni, Damian Jonesi ja Lakersi 2027. aasta draft'i avaringi valiku.

Olgu lõpetuseks öeldud, et suure tõenäosusega Westbrooki ikkagi Jazzi särgis nägema ei hakka, vaid meeskond ostab mehe lepingust lihtsalt välja, et oma raamatupidamises ruumi teha.

TNT ajakirjaniku Chris Haynesi sõnul on Westbrooki järgmised võimalikud sihtkohad hoopis Chicago Bulls ja Los Angeles Clippers. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles