Messi ja Barcelona tehingu jutud said jälle hoogu juurde

Karl Mihkel Eller
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: J.E.E/SIPA/Scanpix

Viimastel nädalatel on kuulujutud Argentina jalgpalliründaja Lionel Messi ümber aina hoogustunud. 35-aastase Pariisi Saint-Germaini mängija leping praeguse koduklubiga lõpeb 30. juunil ning siis on mees vabaagent. Väidetavalt kohtus Messi mänedžer paar päeva tagasi Barcelona presidendi Joan Laportaga ning see andis taas hoogu, et jalgpallitäht võib maanduda oma kunagise koduklubi rüppe.

Kui veel eelmisel nädalal lükkas Messi isast mänedžer Jorge Messi ümber väited, et tema poeg võiks taasliituda Barcelonaga, siis nüüd näib, et tuuled on pöördunud. Hispaania meedia eesotsas Catalunya Radioga teatas, et Jorge Messi ja Barcelona president kohtusid Kataloonia pealinnas. Meedia andmetel räägiti muuhulgas ka kuuekordse maailma parima jalgpalluri tuleviku üle.

Messi leping Pariisis lõpeb 30. juunil. Selleks hetkeks 36-aastane argentiinlane saaks siis uue klubi valida nii, et uus tööandja ei peaks maksma kallist üleminekutasu. Meedia andmetel on Argentina koondise maailmameistriks vedanud Messiga lepingu sõlmimisest huvitatud veel mitmed meeskonnad.

Lisaks Barcelonale on kinnitamata andmetel huvi äratanud Euroopast kaugele jäävad klubid, nagu Miami Inter ja Saudi Araabia tippklubi Al-Hilal. Lähis-Idas on Messile pakutud pea 330 miljoni euro suurust aastapalka. Meenutame, et aasta alguses Saudi Araabia klubiga Al Nassr liitunud Messi teenib aastas «kõigest» 200 miljonit eurot.

Esmalt on aga Messil vaja kastanid tulest tuua PSG-ga. Pariisi suurklubi kauaseks sihiks on Meistrite liiga võit, kuid vaatamata sellistele staaridele nagu Messi, Neymar ja Kylian Mbappe pole nad seda veel suutnud.

Ka tänavu kaotati play-off’i avaringis kodus Müncheni Bayernile 0:1, vastasseisu teine vaatus toimub 8. märtsil Saksamaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles