Õginud Verstappen kaotas pooleteise kuuga 10 kg (1)

Postimees Sport
Copy
Max Verstappen eelmisel nädalal Bahreinis F1 testipäevadel.
Max Verstappen eelmisel nädalal Bahreinis F1 testipäevadel. Foto: Frank Augstein / AP / Scanpix

Kahekordne vormel 1 meister ja Red Bulli piloot hollandlane Max Verstappen avaldas, et läks talvel kilode kogumisega hoogu ning pidi hooajaks valmistumisel kaotama pooleteise kuuga 10 kg.

Sõitja sõnul ei võta ta tavaliselt hooaegade vahel juurde rohkem kui 5 kg, kuid seekord tuli võistlusvormi naasmiseks kaotada kuue nädalaga 10 kg, et jõuda võistluskaalu, mis on tema jaoks umbes 74 kg.

«Tundsin terve viimase aasta, et mu kaal on alla normi. Andsin endale kuu aega, et juua ja süüa kõike, mida tahtsin. Lõbutsesin. Mõnikord meeldib mulle käituda ennasthävitavalt,» ütles Verstappen De Telegraafile.

Eelmisel nädalal kirjutas Postimees, et Red Bull pidi Rahvusvahelisele autoliidule (FIA) maksma osavõtutasuna 5,8 miljonit eurot. Tasu sõltub eelmisel hooajal teenitud MM-punktidest. Võrdluseks: Ferrari meeskond pidi FIA-le tasuma veidi alla nelja miljoni, Mercedes aga ligikaudu 3,5 miljonit eurot.

«Pole lihtsalt õiglane, et peame nõnda palju maksma. Teistel spordialadel nii ei ole. Lisaks võistluste arv üha kasvab ja kasvab,» ütles Verstappen.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles