VAR sai Eestis juba silma pähe, kuid Paidet see ei seganud

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Paide mehed rõõmustamas.
Paide mehed rõõmustamas. Foto: Facebook @PaideLinnameeskond

Veebruari lõpus vutihooaja avatrofee ehk superkarika pea kohale tõstnud Paide Linnameeskond tegi võiduka alguse ka jalgpalli Premium liigas.

Nimelt alistas Paide hooaja avamängus koduväljakul 2:1 Narva Transi.

Skoori avas 18. minutil kaitsja Gerdo Juhkam, kes suunas peaga võrku Robi Saarma antud nurgalöögi. Poolajal mindi riietusruumi siiski 1:1 seisult, sest 26. minutil seadis viigi jalule Gleb Pevtsov.

Riietusruumist tulnuna haarasid initsiatiiviohjad taas endale Paide mehed ning 58. minutil oli sellest ka tolku. Kuigi Saarma kauglöök õnnestus Transi puurivahil Aleksei Matrossovil tõrjuda, siis tagasipõrganud palli koksas võrku senegallane Mechini Gomis.

Tegelikult sahises väravavõrk mängus veel ka neljandatki korda, kui Paide leerist jõudis sihile Sten Jakob Viidas, ent videokohtunik fikseeris ehitusfaasis suluseisu ja tühistas tabamuse. Tegemist oli siis esimese tabamusega Eesti jalgpalli kõrgliigas, mis VARi poolt tühistatud.

Trans lõpetas kohtumise sootuks kümnekesi, sest lisaminutitel teenis teise kollase kaardi Aleksandr Kulinitš.

«Arvan, et see on väga positiivne tulemus. Esimesest mängust kolme punktiga minema saada,» sõnas avavärava autor Juhkam pärast mängu Soccernet.ee ülekandes. «Meil oli mitu head varianti. Üks võeti VAR-iga veel ära. Selline see elu hakkab paraku olema, kõik vead nähakse ära.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles