M-Spordi pealiku sõnul ei ole Tänaku muredele kergeid lahendusi

Christopher Krutto
Copy
Richard Millener
Richard Millener Foto: M-Sport

M-Spordi rallitiimi pealik Richard Millener tunnistas, et meeskond peab tegema kõvasti tööd, et Ford Puma Ott Tänakule meelepäraseks teha.

Autoralli MM-sarja üldarvestuses langes Tänak Mehhiko ralli järel liidrikohalt neljandaks. Tema võistlusele vajutas pitseri reedene probleem turboga, mis röövis talt umbes 12 minutit. Lisaks sellele kurtis Tänak, et ei käi autoga veel ühte jalga.

«Ma arvan, et lahtise pinnasega katsetel ei tunne ta ennast autos mugavalt,» sõnas Millener Tänaku esituse kohta.

«Kutid teevad kõvasti tööd, et näha, mida me aasta jooksul suudame teha, aga me ei saa suuri fundamentaalseid asju üleöö muuta. See on pikk ja ühtlane protsess,» lisas ta.

Küll näeb Millener ka positiivset. «Auto on endiselt konkurentsivõimeline, sest ta suudab endiselt näidata fantastilisi katseaegu, aga meie eesmärk on see teha rohkem selliseks, nagu talle meeldib, et aidata tal ennast taas enesekindlamana tunda,» ütles Millener.

«Ta juhatab meid suunas, mida meil seni ei olnud, nii et teeme taustal palju tööd ja kahjuks peame seda tegema siis, kui MM-hooaeg käib. Aga see motiveerib meid tegema asju paremini,» lisas Millener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles