Kriisa selgitas, miks ta Arizonast lahkus

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kerr Kriisa jättis Arizonaga hüvasti.
Kerr Kriisa jättis Arizonaga hüvasti. Foto: Ethan Miller/AFP/Scanpix

Paar päeva tagasi Arizona ülikoolist lahkunud Kerr Kriisa avas veidi otsuse tagamaid.

Eesti korvpallikoondise mängujuht siirdus USAsse kolm aastat tagasi. Wildcatsi tiimiga oli nii paremaid kui halvemaid aegu, kuid Kriisa jääb seda perioodi meenutama positiivselt.

«Ausalt, minu arvates on uus algus hea nii mulle endale kui ka muidugi kogu [Arizona] programmile,» ütles ta The Nameless Podcast taskuhäälingus. «Olen väga tänulik kolme siin veedetud aasta eest. Vaadates tänapäeva ülikoolikorvpalli, siis paljud ei püsi nii kaua ühes kohas.»

Ta jätkas: «Olen väga õnnelik, et sattusin heasse kohta. Suurepäraste treenerite juurde. Tunnen end sisemiselt väga rahulikult. Olen oma otsusega väga rahul. Muidugi on kahju Tucsonist lahkuda, aga nii lihtsalt on.»

Kriisal oli kahe hooaja jooksul täielik peatreeneri Tommy Lloydi usaldus. Sageli tasus see end ära. Ent mõnikord ka mitte.

«Arvan, et Kerr on iga päev tasemel,» ütles Lloyd pärast üht kolmikduubliga lõppenud matši. «Tõesti usun seda. Keegi ei suuda iga päev kolmikduublit kokku saada. Aga ta on kõrge IQga, suurepärase mootoriga ja võitlushimuline mängija. Teda on lihtne juhendada, sest ta saab aru, mida nõutakse.»

Kriisa andis end kolmapäeval üles vabamängijate turule. Tõenäoliselt on tal uus kosilane juba olemas, pikemalt saab selle kohta lugeda SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles