Raske aja seljatanud Ronaldo: olen nüüd parem mees

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Henrique Casinhas/ZUMA Press Wire/Scanpix

Läbi aegade ühe parema jalgpalluri Cristiano Ronaldo hooaeg on kulgenud kui Ameerika mägedel. Paistab, et nüüd on Portugali äss leidnud sisemise rahu.

38-aastane pallur käis madalapunktis ära läinud sügisel, mil ta tegi skandaalses intervjuus Piers Morganile maatasa Manchester Unitedi. See päädis Inglismaa tippklubist lahkumisega ning mõneks ajaks töötuks jäämisega.

Pärast üsna kesist MMi leidis Ronaldo endale mängupaiga Saudi Araabiast, meeletu raha eest palkas ta Al Nassri võistkond. Sealgi läks veidi aega, ent end käima saada, aga nüüd kaheksa mänguga kirjas juba üheksa tabamust.

Lisaks tõestas Ronaldo taas taset eile alanud 2024. aasta EM-valiksarjas. 4:0 võidumängus Liechtensteini vastu lõi ta Portugali pooled väravad

«Mul pole probleemi öelda, et olin oma karjääriga pahas seisus, aga mul pole aega jääda seda kahetsema,» ütles Ronaldo pressikonverentsil. «Mõnikord tuleb teatud asju teha, et näha, kes on sinu poolt.»

Ta jätkas: «Elu läheb edasi, olen õppinud. Kui seisad mäe tipus, pole sageli näha, mis all toimub. Olen nüüd rohkem valmis, sest viimastel kuudel kogetut polnud ma enne näinud. Olen nüüd parem mees.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles