BLOGI ⟩ Ilusa esituse teinud Kotsar ja Baskonia murdsid taas Türgi hiiu, play-off'i suunas astuti oluline samm! (1)

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Maik-Kalev Kotsar (paremal) ja Darius Thompson.
Maik-Kalev Kotsar (paremal) ja Darius Thompson. Foto: Baskonia/Facebook

Korvpalli Euroliiga 32. voorus alistas Maik-Kalev Kotsari ja Sander Raieste leivaisa Vitoria Baskonia türklaste Istanbuli Fenerbahce 92:69. Tulise mängu ülevaate leiab allolevast blogist.

Enne mängu

Mõned voorud enne põhiturniiri lõppu jätkub viimastele play-off'i kohtadele äärmiselt tihe heitlus. Enne reedeseid lahinguid on Baskonia 16 võidu ja 15 kaotusega kaheksas, kuid samal pulgal püsivad nende seljataga ka Kaunase Žalgiris ja Istanbuli Anadolu Efes. Samas pole kadunud võimalus püüda ka Belgradi Partizani (17-14) ja Fenerbahcet (18-13).

16. detsembril õnnestus Baskonial viimaseid võõrsil 76:70 võita. Tõsi, siis jäi näiteks eemale Fenerbahce üks liidreid, kogu sarja paremaid tsentreid Johnathan Motley. Täna on ameeriklane rivis, kuid Kotsar üritab tema elu kindlasti kibedaks teha.

Meie mees on praegu hiilgavas hoos. Viimases üheksas mängus pole tema kasulikkuse tegur olnud kordagi alla 14. Teisipäevases 93:87 võidumatšis Berliini Alba üle sai Kotsar efektiivsusnäitajaks lausa 40, mis tõi talle vooru jagatud MVP tiitli.

Viimastes kohtumistes on võimaluse saanud ka Raieste. Seega võiks ka nüüd näha platsil mõlemat Euroliigas mängivat eestlast.

Tabeliseis:

Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles