Belgia rallil karmi avarii teinud sõitja avaldas pika nimekirja erinevatest vigastustest

Karl-Joosep Küngas
Copy
Gino Bux.
Gino Bux. Foto: Facebook @Belgian VW Club

Ardennide ralli, kus kihutasid sel nädalavahetusel Ott Tänak ja Georg Linnamäe, seitsmendal kiiruskatsel tegi karmi avarii kohalik sõitja Gino Bux. Belglane tuli päästjate poolt autost välja lõigata ja hiljem selgus haiglas avarii tõsidus.

Bux ja kaardilugeja Anthony Bourdeaud'Hui käisid ootamatult purunenud rehvi tõttu oma Volkswagen Polo GTI R5ga üle katuse ning masin sai õnnetuses nõnda tugevalt kannatada, et selle uksed enam lahti ei käinud.

Kui Bourdeaud'Hui pääses suuremate vigastusteta, siis roolinud Bux nii õnnelikult ei pääsenud. ta polnud võimeline ise masinast välja ronima ning pidi ootama sündmuspaigale jõudnud päästjaid, et nood ta autost välja lõikaks. Selleks tuli Polol maha võtta terve katus.

Haiglas kinnitas Bux, et temaga on kõik korras ja ta saab kvaliteetset arstiabi. Dinanti haiglas läbis mees erinevad uuringud ning peagi selgus pikk nimekiri erinevatest vigastustest.

«Minu avarii tulemus on järgmine: kuus murtud roiet, katkine rangluu ja kopsupõrutused. Lisaks pean jääma haiglasse, kuna lülisambavalu on väga tõsine ning samuti teeb liiga valu vasakus puusas.

Üks on siiski kindel, et enesetunne on hea ja naeratus jätkuvalt näol. Tuhat tänu kõigile toetavate sõnumite eest. Need läksid mulle südamesse,» teatas Bux sotsiaalmeedias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles